Info site

Alida Amelsbeek

Mijn naam is Alida Amelsbeek.
 
Buiten dat ik werk als astroloog e.d. zie mijn andere webshop: www.infoanv.nl werk ik ook veel aan deze online webshop. De shop wordt onderhouden door Hugo Landheer die het geduld en inzicht heeft om mijn foto´s met teksten zo goed mogelijk te plaatsen.
 
Ik ben de eigenaar van deze online shop, deze shop is een hobby.
 
U kunt mij dagelijks bereiken op tel. 0341-26 25 95 Graag niet na 22.00 uur in de avond. Een beetje privé stel ik ook op prijs.
Ik hoop dat ik met mijn bijdrage hier online u kan helpen. Heeft u vragen stel ze. Geen vraag is mij te vreemd.
 
U kunt mij ook bereiken voor opdrachten t.b.v. cadeautjes of iets dergelijks. Bent u op zoek naar iets speciaals, vraag het mij en ik ga voor u zoeken.
 
Ook kunt u gebruik maken van mijn site om uw goederen te laten verkopen door mij. Deze worden dan aangeboden namens derden. Dit in overleg.
 
Hoe werkt het hier online.
 
Alle artikelen zijn op voorraad. Is er een artikel verkocht of teruggetrokken door de verkoper dan komt er een blauw logo te staan.
 
Uw bestelling kunt u invullen op het bestel formulier onder bestelling: graag met verwijzing naar de bestelcode. U krijgt dan van mij een bevestiging en zodra u betaald heeft, dan krijgt u een kopie van de verzending.
 
Goederen worden niet retour genomen of absoluut niet geruild na 3 of 4 weken omdat het toch maar niet zo mooi is.
 
Over kortingen ben ik meer dan duidelijk. Ik ervaar dat vragen naar kortingen niet als prettig. Dit is geen vlooienmarkt of marktplaats. Ga daar bieden.
 
Pakketten gaan per TNT post tot 10 kilo voor € 8,00 euro Nederland. Voor België zijn er andere tarieven.
Ik ben niet aansprakelijk of wil niet aansprakelijk gesteld worden als enveloppen of briefpost niet aan komt. Dan moet u voor TNT post kiezen.
 
Bezoek aan de shop.
 
U kunt ook op afspraak persoonlijk komen kijken. Dat is wel toepasselijk vooral bij aankoop van gouden ringen of antiek. Bezoek van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag mag ook.
 
Om misverstanden te voorkomen: Deze online shop is niet van Henk Troost of van regalia v.h. van den Emden. Die hebben een eigen site.
 
Veel kijk plezier!
 
4 maart 2014.
Alida Amelsbeek
email: a.amelsbeek@planet.nl